Zpět na stránku

Společnost Maysun Solar nedávno přidala tyto nové typy výrobků

19. květen 2023

1. Celočerný fotovoltaický modul N-Topcon s dvojitým sklem

Tento nový modul nabízí bezkonkurenční výkon a odolnost s životností až 30 let a konverzním poměrem 22,8 %.
Celočerný FV modul N-Topcon s dvojitým sklem je vybaven pokročilou technologií článků Topcon a oboustranným sklem, které zlepšuje celkový výkon a životnost.
Nové moduly společnosti Maysun Solar mají celočerný vzhled, takže jsou stylovým a atraktivním doplňkem každé domácnosti nebo firmy. Jejich elegantní design je ideální pro instalace, kde je estetika na prvním místě, například na střechách obytných nebo komerčních budov.

(Kliknutím na obrázek přejdete na stránku s podrobnostmi)

2. Nový 410W celočerný fotovoltaický modul

Díky technologii Shingled nabízí účinnou konverzi 21,6 % a vynikající odolnost proti zastínění.
Technologie dlaždic použitá v modulu minimalizuje ztráty energie způsobené stíněním a poskytuje vyšší celkovou účinnost než běžné solární moduly. To znamená, že i při částečném zastínění může modul stále vyrábět značné množství elektřiny, čímž maximalizuje výrobu energie a zvyšuje návratnost investice zákazníka.
Kromě použití technologie dlaždic jsou moduly černé, aby ladily s estetikou budovy.

(Kliknutím na obrázek přejdete na stránku s podrobnostmi)

3. Celočerné 390-410W fotovoltaické moduly speciálně navržené pro balkonové fotovoltaické systémy.

Tento inovativní výrobek slibuje revoluci ve způsobu využívání solární energie v obytných a komerčních budovách tím, že poskytuje efektivní a estetické řešení pro městské prostředí.
Díky svému elegantnímu a stylovému černému designu nový černý 390-410W fotovoltaický modul společnosti Maysun Solar dokonale ladí se strukturou moderních budov, takže je ideální pro balkonové fotovoltaické systémy v městských oblastech, kde je omezený prostor.
Celočerný 370W FV modul nabízí několik výhod, včetně odpovídajícího mikroinvertoru. Tento jedinečný prvek nabízí několik výhod, které z něj činí atraktivní volbu pro balkonové fotovoltaické systémy v městském prostředí.

Jednou z hlavních výhod rozšíření otvoru je možnost plného umístění mikroinvertoru. Tím modul Maysun Solar poskytuje dostatečný prostor pro instalaci mikroinvertorů, což zajišťuje bezproblémovou integraci a optimální výkon fotovoltaického systému.
Rám zadního panelu schovává všechny kabely a zlepšuje celkovou estetiku balkonu. Běžné fotovoltaické moduly mají často viditelné kabely a komponenty, které mohou narušovat vizuální vzhled balkonu. U tohoto výrobku jsou však kabely skryty v rámu, což dodává balkonu elegantnější a čistší vzhled. To je důležité zejména v městském prostředí, kde estetika hraje důležitou roli v designu a vzhledu budovy.

4. Řada Twisun X pro vysoké zatížení sněhem

Řada Twisun X, určená pro oblasti s vysokým zatížením sněhem, má konstrukci s dvojitým sklem a estetický vzhled v celé černé barvě, díky čemuž je elegantní a zároveň vysoce odolná.
Díky čelnímu zatížení sněhem 6000 Pa a vylepšené mechanické nosnosti nabízí Twisun X spolehlivé a efektivní řešení pro majitele domů v oblastech s vysokou sněhovou pokrývkou. Panel má vysokou účinnost přeměny energie 21,2 %, takže je ideální pro majitele domů, kteří chtějí snížit náklady na energii a minimalizovat svou uhlíkovou stopu.

(Kliknutím na obrázek přejdete na stránku s podrobnostmi)

Samozřejmě máme pro vás na výběr i širokou škálu dalších modelů stejné velikosti ve stříbrné barvě s černým lemováním. Pomocí tlačítka WhatsApp nám můžete položit jakékoli dotazy.